50 TL ve Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz
  • Kanatlan Kalbim

Kanatlan Kalbim

  |   0 yorum   |   Yorum Yap

  • Yayın Evi:       J&J
  • Barkod:          978-625-8305-58-6
  • Yazar:              Aysun Çakır
  • Yayın Tarihi: 2023
  • Sayfa Sayısı: 64
  • Baskı Sayısı: 1
  • Dil:                   Türkçe
  • Stok:               50
  • 58,00TL

  

merhaba güzel insanlar,

‘hayat paylaşıldıkça güzeldir.’ mottom gereği bende güzel olan ve paylaşabileceğim ne varsa paylaşmak şiarıyla çıktığım edebi yolculuğumda, ilk şiir kitabım ‘tırtılın rüyası’ ile ikinci şiir kitabım ‘firari çığlıklar’dan seçip yeniden düzenlediğim şiirlerimin yanı sıra yepyeni şiirlerimin de yer aldığı ‘kanatlan kalbim’ adlı üçüncü şiir kitabım nihayet elinizde.

bir dize bile gönlünüzde hoşluk yaratabilirse kendimi mutlu addedeceğim. ha paylaşmak dediysem amacım sadece sözcükleri paylaşmak değil. onlarla beraber sevgimi, zamanımı ve umudumu da o güzel gönüllerinize sunmak.

güzelliğin oluşmasında ve yayılmasında katkım olsun diyedir bu kitap ve bulunduğum topraklarda çiçek açmak… çiçek kokularımızı birbirimize ulaştıralım. pek çok yaşama sebebimiz olur böylelikle ne dersiniz?

sözcüklerimi sevgiyle sulayıp zamanla harmanladım; umutla yeşertip gülüşlerle taçlandırdım ve soluğumla kudretli yüreklerinize üflüyorum.

hayatı her daim paylaşıp çoğaltmak ümidiyle ve de sevgiyle…

Aysun Çakır


*** *** ***


Aysun Çakır Kimdir?


(zz) 

Amed di rapinciyaya. Wendewaro verîn, wendewaro werte û lîsa zî cawo kû tede rapinciyaya wendibi. Zanewarê Dîcle Fakulteya Zonê Tirkî û şaxê Vajorî ra mezûn bîya. Dima eynî şariston di ver bi mamosteyî verna. Hima zî mamosteyêya xo dumnena.


(ku)

Li Amedê hatiye dinyayê. Dibistana seretayî, ya navîn û ya amadehiyê li heman bajarî xwend. Li Zanîngeha Dicleyê li Fakulteya Perwerdehiyê li Ziman û Wêjeya Tirkî dibistana bilind xilas kir. Li heman bajarî dest bi mamostetiyê kir. Hê jî li bajarê xwe mamostetiyê dike. 


(tr)

Diyarbakır’da doğdu. İlkokulu, ortaokulu ve liseyi doğduğu kentte okudu. Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Akabinde aynı kentte öğretmenliğe başladı. Hâlâ öğretmenlik mesleğini sürdürmektedir. 


(en)

She was born in Diyarbakır. She graduated from primary school, middle school and high school in the city of her birth. She graduated from Dicle University, Faculty of Education, Department of Turkish Language and Literature. Then she started to work as a teacher in the same city. She still continues her profession.


Berhemê yayi | Berhemdarî | Eserleri | Her Works

*Tırtılın Rüyası (Şiir), J&J,  2018

*Yıldızların Öyküsü (Şiir), J&J,  2019

*Firari Çığlıklar (Şiir),  J&J, 2019

Tırtılın Rüyası (Şiir), 2. Baskı, J&J, 2020

* Piya’nın Dünyası | World of Piya - 1, 2, 3 (Masal | Tale), J&J, 2021

* Dinyayê Piyayî | Dinyaya Piyayê - 1, 2, 3 (Çîrok|Estoniki), J&J, 2021 

Kanatlan Kalbim (Şiir), J&J, 2023

Şiirli Ojeli Desenler (Şiir - Desen), J&J, 2020

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Etiketler: Kanatlan Kalbim